Detecta d.o.o. - Lomnička 36, 10410 Velika Gorica | Tel. 01 663 75 86
 
Artikala u košarici: 0 Iznos: 0,00 € 0,00 KN

Uvjeti kupnje

Molimo Vas, pozorno pročitajte sljedeća uputstva. Korištenjem detecta.hr web shopa automatski prihvaćate sljedeća pravila i uvijete.

Nije dopušteno mijenjati materijal na detecta.hr web stranicama ni u kojem smislu, niti ih reproducirati, javno koristiti, distribuirati ni na bilo koji drugi drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnika detecta.hr web trgovine. Isključena je odgovornost Detecte, kao i "trećih osoba" spomenutih na ovim stranicama, za bilo kakvu štetu koja je ili bi nastala kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih stranica, kao i ostalih web stranica koje su povezane s ovim stranicama. U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, nego to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu obavljati kupnju samo uz suglasnost svojih zakonskih zastupnika. Kupac / korisnik snosi odgovornost za točnost i cjelovitost podataka unesenih prilikom registracije.

UVJETI KUPNJE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije knjiga i drugih proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj knjiga i drugih proizvoda jest detecta.hr, Stonska 5, 10020 Zagreb, Hrvatska. Kupac je svaki posjetitelj ove web trgovine koji pomoću elektronskog formulara naruči najmanje jednu knjigu ili drugi proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene izražene su u kunama i vrijede na dan primitka narudžbe.

NARUČIVANJE

Svi proizvodi ponuđeni u našoj web trgovini naručuju se pomoću elektronskog formulara. Detecta se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene knjige i druge proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. Ako Detecta nije u mogućnosti dostaviti sve naručene knjige i druge proizvode, kontaktirat će kupca i dogovoriti produženi rok isporuke ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda i dogovora s kupcem, Detecta će naručitelju vratiti uplaćeni novac.

DOSTAVA

Dostavu naručenih i plaćenih knjiga i drugih proizvoda obavlja pošta. Sve knjige i ostali proizvodi zapakirani su tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti knjige i ostale proizvode te eventualna vidljiva oštećenja na knjigama i proizvodima  prijaviti osobi koja je obavila dostavu i odbiti primiti oštećene knjige i proizvode.

Kupci u Republici Hrvatskoj:

Dostavu obavlja Hrvatska pošta, a rok isporuke je 3-5 dana (računaju se samo radni dani).
Za kupce iz Hrvatske dostava je besplatna, tj. trošak dostave snosi Detecta.

PLAĆANJE

Naručene proizvode kupac se obvezuje platiti uplatom (virmanom, općom uplatnicom ili elektronskom uplatnicom) na: 
Detecta d.o.o., Lomnička 36, 10410 VELIKA GORICA 
IBAN: HR5024020061100420187 
ERSTE UND STEIERMARKISCHE BANKA, Zagreb 


POVRAT ILI REKLAMACIJA

Kupac ima pravo na povrat proizvoda koje nije naručio i proizvoda koji su oštećeni, U dogovoru s kupcem, Detecta će odobriti povrat proizvoda i kupcu poslati novu pošiljku. Kupac je dužan eventualnu reklamaciju uputiti putem e-maila (detecta@zg.t-com.hr), najkasnije u roku od 24 sata nakon primitka pošiljke. Naknadne reklamacije Detecta neće prihvatiti. Reklamacija neće biti priznata ako je kupac vlastitom pogreškom naručio krivu knjigu ili proizvod ni ako mu se naručena knjiga ili proizvod ne sviđa.

Početna I Info I Uvjeti kupnje I Novosti Copyright DETECTA. Sva prava pridržana.