Detecta d.o.o. - Stonska 5, 10120 Zagreb | Tel. 01 663 75 86
 
Artikala u košarici: 0 Iznos: 0,00 KN

Info

Nakladnička kuća DETECTA d.o.o., Zagreb, osnovana je potkraj 2004. godine.
Prvu knjigu (Hijerarhija zavjerenika: Komitet 300) objavila je 10. siječnja 2005. godine, a već 27. siječnja ta je knjiga dospjela na sam vrh ljestvice hrvatskih bestsellera. Zašto? Zato što otkriva skrivene i poluskrivene svjetske centre moći, koji iza kulisa upravljaju događajima na svjetskoj i lokalnoj pozornici – nemirima, ratovima, širenjem droge, takozvanim „novim ljudskim pravima“, razaranjem obitelji, morala i vjere.

Takve teme obrađuju sve naše knjige iz biblioteke Armagedon.

Knjige iz biblioteke Tragom istine otkrivaju našemu čitateljstvu istinsku noviju i stariju povijest Hrvatske i hrvatskoga naroda, povijest koja je desetljećima bila zabranjivana i umjesto koje su mnogi hrvatski naraštaji, minuli i današnji, morali čitati i učiti cenzuriranu i često lažnu povijest vlastitoga naroda. Čak i danas, kada imamo svoju državu, postoji golema peta kolona u Hrvatskoj, još uvijek dobro pozicionirana u mnogim institucijama i u nekim medijima, te dobro umrežena s mnogim centrima moći izvan domovine, koja nam želi nametnuti izvrnutu sliku starije, a osobito novije hrvatske povijesti.

Treća biblioteka, nazvana Svjetlo Istine, sadrži duhovne knjige, knjige koje promiču Božju Istinu, Istinu Evanđelja.

Knjige izdane prije osnivanja ovih dviju posljednjih biblioteka svrstane su kao posebna izdanja, iako većinom, po svojoj tematici, pripadaju jednoj ili drugoj biblioteci.

Biblioteka Vrijes donosi knjige pjesama lirskog i domoljubnog karaktera.

Adresa: Stonska 5, 10020 Zagreb
Telefon: 01/663-7586
Fax: 01/663-6100
E-mail: detecta@zg.t-com.hr
Radno vrijeme: 8 - 17, od ponedjeljka do petka
Direktor: Ante Matić

Početna I Info I Uvjeti kupnje I Novosti Copyright DETECTA. Sva prava pridržana.